Besplatna pravna pomoć

image 2 184

Forum advokata

forum advokata3

 

STRATEŠKI 
PLAN 
2015-2020 

Pogledajte plan...

 

Ambasada Azerbejdžana uručila pomoć Sigurnoj kući

28.3.2016. godine - Kulturni centar ambasade Azerbejdžana u Srbiji uručio je humanitarnu pomoć štićenicama Sigurne kuće u Beogradu koje su tu smeštene mahom sa svojom decom u begu od nasilnika u svojim domovima.
Pomoć se sastoji u kućnim aparatima, posteljini, školskom priboru i igračkama za decu, a najavljena je i pomoć oko proširenja vrtića u sklopu Sigurne kuće.
Predstavnica azerbejdžanskog Kulturnog centra Lala Medžideva reklaazerbejdzan300 je da će nastaviti da pomažu svoj deci kojoj je pomoć potrebna jer su, kako je istakla, "deca naša budućnost i svi ljudi treba da preuzmu brigu o njima".
Koordinatorka Sigurne kuće zahvalila je Kulturnom centru Azerbejdžana na pomoći kao i poslanickoj grupi SNS uz na čiju je inicijativu ova akcija realizovana.
Stanojevićeva je istakla da će donacija obezbediti da se deca u Sigurnoj kući osećaju lepše i bolje jer su, kako je navela, do sada spavala na dušecima na patosu.
Uručenju humanitarne pomoći prisustvovale su poslanice SNS Katarina Rakić, Dušica Stojković i Nadica Nikolić Tanasijević.
Izvor Tanjug

Kontaktirajte nas

logo2

Besplatni
Radnim danom
10:00 - 19:00

Radnim danom
10:00 - 19:00

Noćni od 19:00 - 10:00

Donirajte - Donate

Ne nasilju u prodici180

Sigurna kuća u medijima

ikona youtube2